Info til besøgende

Familie og pårørende til børn og unge med Spielmeyer-Vogt.

Velkommen. I Dansk Spielmeyer Vogt Forening arbejder vi med at lette tilværelsen for familier, der er berørt af Spielmeyer Vogt. Vores primære formål er at støtte hinanden og gøre vores børn glade.

Her på siden kan I få et overblik over alle vores aktiviteter, og finde en lang række informationer fra andre medlemmer samt vores netværk af professionelle.

Det er også muligt at melde sig ind i foreningen (her kommer et link til indmeldelse). Som medlem får I vores medlemsbrev fire gange årligt og I kan komme med til kurser, familieweekender, børnetræf og meget andet. I kan få en oversigt over vores arrangementer, hvis I kigger i vores kalender (her kommer et link til kalenderen). Medlemsskabet koster 300 kroner årligt for familier og institutioner og 150 kroner for enkeltpersoner.

I vores blog kan I finde nyheder fra foreningen og der har vores medlemmer også mulighed for at bidrage med gode råd og idéer (her kommer der et link til bloggen). Vi er altid interesserede i at modtage forslag til artikler og anden relevant inforamtion.

Kig rundt på siden. Vi håber, I finder det, I søger. I er meget velkomne til at kontakte os, hvis I har nogle spørgsmål (her kommer et link til kontakt).

Sundhedsvæsen og institutioner.

Dansk Spielmeyer-Vogt Forening forsøger at udbrede alt relevant information om Spielmeyer-Vogt til vores medlemmer. Hvis du har nogle oplysninger, du mener er relevante for foreningen er du meget velkommen til at kontakte os her. Vi er i løbende kontakt med vores medlemmer her på hjemmesiden og via vores nyhedsbreve og arrangementer.

Sponsorer

Vores forenings aktiviteter beror i høj grad af støtte fra vores venner og sponsorer. HER KOMMER DER NOGET OM, HVAD PENGENE GÅR TIL. Hvis I har lyst til at bidrage til Dansk Spielmeyer-Vogt Forening, må I meget gerne kontakte os her. Ellers kan I finde kontaktoplysninger til de enkelte bestyrelsesmedlemmer her.