Info til besøgende

Familie og pårørende til børn og unge med NCL.

Velkommen. I NCL Danmark arbejder vi med at lette tilværelsen for familier, der er berørt af en NCL sygdom. Vores primære formål er at støtte hinanden og gøre vores børn glade.

Det er selvfølgelig muligt at melde sig ind i foreningen. Som medlem får I vores medlemsblad to gange årligt. Forældre kan komme med til kurser, familie weekender og den unge med NCL kan komme på børnetræf. Medlemsskabet koster 300 kroner årligt for familier og institutioner og 150 kroner for enkeltpersoner.

I er meget velkomne til at kontakte os, hvis I har nogle spørgsmål.

Sundhedsvæsen og kommuner.

NCL Danmark forsøger at udbrede alt relevant information om NCL sygdommene til vores medlemmer og sundhedsvæsen/kommuner. Hvis du vil vide mere om NCL sygdommene kan I læse videre her.  Hvis Du har nogle oplysninger, du mener er relevante er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er i løbende kontakt med vores medlemmer.

Sponsorer

Vores forenings aktiviteter beror i høj grad af støtte fra vores venner og sponsorer. Hvis I har lyst til at bidrage til NCL Danmark, må I meget gerne kontakte os her. Ellers kan I finde kontakt oplysninger til de enkelte bestyrelsesmedlemmer her.